Hat évig NSMA

By Ramon
Végre sikerült...
Hosszas előkészületek után a héten aláírtuk a szerződést a Nemzeti Sport és Művészeti Akadémiával. Ezentúl Ők végzik a menedzselésemet, ami rengeteg dolgot foglal magába. Mindenben segíteni fognak, hogy sikerüljön igazi profi sportolóvá válnom. Nekem "csak " annyi dolgom lesz, hogy mindenkit legyőzzek:)
Szerepelni fogok a médiákban, szponzorokat kutatnak fel számomra, mindenféle képzést, segítséget megkapok, ami segítheti pályafutásomat.
Majdnem egy évig húzódott a dolog. Igaz rajtam kívülálló okok miatt, de örülök, hogy így lett, mert tavaly még azért nem volt könnyű azt kimondani, hogy 100% profi squashjátékos leszek és biztos ütni fogom a labdát hat év múlva is. Ugyanis a szerződés hat évre szól. Addig nem hagyhatom abba. De ma már azért más a helyzet. Tisztán látom a jövőt. 66 év múlva is játszani fogok:)
Az NSMA-nak hála minden külföldi versenyre eljuthatok, ahová csak érdemes lesz menni. Azt pedig mindenki tudja, hogy ez mennyire fontos. A nemzetközi tapasztalt létfontosságú.

Ezúton is köszönöm hát a belém fektetett bizalmat. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy felnőttként is megálljam majd a helyem a világban, ha lehet még jobban, mint eddig az utánpótláskorúak között.

A linkek között megtalájátok az NSMA honlapját is. Nézegessétek, csupa utánpótlás tehetségekről olvashattok. Lesznek hírek rólam is most már.
 

0 comments so far.

Something to say?